REKLAMNO ATELJE D

We Print Stuff

REKLAMNO ATELJE D

DESIGN

REKLAMNO ATELJE D

PLOTING

REKLAMNO ATELJE D

Вашата идеја,

наша реализација

-Рекламно Ателје Д е компанија која е основана во 2006 година која со нат 15 години работно искуство тежнее консе повисок квалитет кон печатарската индустрија. Компанијата ви нуди коплетни решенија во реализацијата на вашите идеи од областа.

-Изработка на секаков вид на рекламен материал за вашите компании. Располагаме со креативни дизајнери,машини со висок квалитетна печатење како и одличен тим за монтажа на истите.

Рекламно Ателје Д користи материјали и бои од европско потекло за која дава и соодветна гаранција на срацотеното.рааботи на цела територија на Република Северна Македонија, но исто така на ваше барање оди и надвор од неа.

Large Format

Wide format printing is, essentially, the printing of large graphics or designs

Digital Copy

We offer digital printing solutions that produce a stunning quality print.

Off-set Print

Offset printing is a common printing technique in which the inked image

НИЕ МОЖЕМЕ ДА СЕ СПРАВИМЕ СО СЕКОЈА ЗАДАЧА! КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ!

ПРОДУКТИ

Our Best-Selling

Print Products

ПОРТФОЛИО

Дел Од Нашите

Изработки

ЗАШТО НИЕ?

ОДБЕРИ И НИЕ

ДИЗАЈНИРАМЕ

Рекламно Ателје Д користи материјали и бои од европско потекло за која дава и соодветна гаранција на срацотеното.рааботи на цела територија на Република Северна Македонија, но исто така на ваше барање оди и надвор од неа.

Печатење на широк формат(Ploting)
Дизајн
Сечење фолија(Cutter)
Дигитален принт
Принт на текстил
UV принт
Сублимациски печат
Стикери Смола
Светлосни реклами
Продажба
Plotting

Lorem ipsum em dolores sit amet, consectetur adipisicing.

Photocopying

Lorem ipsum em dolores sit amet, consectetur adipisicing.

Digital Print

Lorem ipsum em dolores sit amet, consectetur adipisicing.

Silk Printing

Lorem ipsum em dolores sit amet, consectetur adipisicing.

Graphic Design

Lorem ipsum em dolores sit amet, consectetur adipisicing.

Scanning

Lorem ipsum em dolores sit amet, consectetur adipisicing.

PRICING

Check Out Our

Pricing Plans.

STARTER

$ 138
Monthly
 • High Regulation Printing
 • Preimum Paper
 • Design Work
 • Design Guidelines

STANDARD

$ 238
Monthly
 • High Regulation Printing
 • Preimum Paper
 • Design Work
 • Design Guidelines

ADVANCED

$ 338
Monthly
 • High Regulation Printing
 • Preimum Paper
 • Design Work
 • Design Guidelines

Eco Friendly Printing

Diam ornare nunc odio urna tempor rhoncus commodo urna. Turpis netus mi, a ac. Est sed feugiat ut posuere non condimentum.

OUR TEAM

The Guys Responsible

For Your Prints.

Martin

Printer

Subscribe To Newsletter!