ВРЕМЕ ЗА РАБОТА

НАШИТЕ УСЛУГИ

УСЛУГИ

НАЈГОЛЕМ ОПФАТ

ВО ИНДУСТРИЈАТА

Рекламно Ателје Д користи материјали и бои од европско потекло за која дава и соодветна гаранција на срацотеното.рааботи на цела територија на Република Северна Македонија, но исто така на ваше барање оди и надвор од неа.

Дизајн

Печатење на широк формат(Ploting)

ПВЦ фолија, Банери(Церадно платно), Постер хартија, Фото тапети, Налепници, Брендирање возила, Излози

Сечење фолија(Cutter)

Сечење на ПВЦ фолија во секаква форма и боја по избор

Дигитален принт

визит карти, Флаери, Боршури

Принт на текстил

DTF принт, Сито печат

UV принт

Пенкала, Запалки, Пластика, Дрво, Алумиониум, Стакло, Кожа итн.

Сублимациски печат

Стикери Смола

Светлосни реклами

2D реклами, 3D реклами, (Светлосни реклами од метал или пластика,еднострани и двострани)

Продажба

КЛИЕНТИ

Горди сме на

НАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ